Universal Nails Valkoinen UV/LED värigeeli 10 g

SKU
UNV0633
Varastossa
14,95 €
-
+
Yleiskatsaus

Puhdas valkoinen. Läpikuultamaton, kova UV+LED värigeeli. Täydellisesti tasoittuva koostumus.

Korkealaatuinen UV-geeli erityisesti rakennekynsien koristeluun. Käytetään kovien UV geelien kanssa. Ohut viskositeetti.

UV- ja LED- kovetteinen.

Laadukkaat Universal Nails UV+LED-kovetteiset väri-, glitter- ja efektigeelit on erityisesti suunniteltu ammattikäyttöön. Geelien koostumus on täysin tasainen, valumaton ja itsestään tasoittuva.

Luo upeat ammattimaiset geelikynnet Universal Nails UV-geeleillä!

Edut:

 • Täydellinen kovettuminen kahdessa minuutissa
 • Todella kestävä lopputulos
 • Pigmenttipitoinen koostumus
 • Kynttä vahingoittamaton hapoton koostumus
 • Ei haihtuvia ainesosia
 • Hyväksytyt EU toksikologiset testit *
 • Korkeatasoiset ja puhtaat raaka-aineet
 • Ei eläintestejä
 • Valmistettu GMP standardin SFS-EN ISO 22716 mukaisesti

Suomalaiseen Universal Nails tuotesarjaan kuuluvat geelit on valmistettu hyvän tuotantotavan (GMP) mukaisia valmistusmenetelmiä ja viimeisimpiä EU kosmetiikkadirektiivejä noudattaen.

 

Universal Nails UV-geelit ovat helppokäyttöisiä ja soveltuvat käytettäviksi kaikkien sarjan geelien kanssa. Universal Nails värigeelejä voidaan myös sekoittaa keskenään liukuvärjäyksissä, marmoroinneissa ja koristeluissa. Nopeasti kovettuva ja kestävä, vähän vetäytyvä koostumus aikaansaa kauniit pitkäikäiset kynnet. Universal Nails geelit ovat hajuttomia, eivät kehitä lämpöä kovettumisen aikana eivätkä sisällä haihtuvia ainesosia. Niiden pigmentit on sidottu pohjageeliin pitäen koostumuksen tasaisena.

Koostumus on myrkytön, hapoton, pH-arvoltaan turvallinen ja täysin stabilisoitu.

* Valmistajan teettämässä riippumattomassa laboratoriossa suoritetut toksikologiset testit todistavat tuotteen olevan käyttöohjeen mukaisesti käytettynä vaaraton ihmisen terveydelle.

UV- ja LED- kovetteinen.

 

Ammattikäyttöön suunnitellut, suomalaiseen tuotemerkkiin kuuluvat Universal Nails geelit on valmistettu EU:ssa erittäin korkeatasoisista ja puhtaista raaka-aineista. Universal Nails geelit takaavat luotettavan, kestävän ja ammattimaisen lopputuloksen.

Lisätietoja
Nimi Valkoinen UV/LED värigeeli
Käyttöohje

Värigeelejä voi käyttää eri tavalla riippuen halutusta lopputuloksesta. Alla muutama esimerkki:

Luonnonkynnelle:

Luonnonkynnen tulee olla lyhyt. Vapaa kärki maksimissaan 1/3 osa luonnonkynnen pituudesta. Käytä mielellään pohjaksi kovaa UV-geeliä.

 1. Alusta kynsi. Levitä ja koveta pohjageeli seuraten pohjageelin omaa käyttöohjetta.
 2. Älä pyyhi pintaa vaan levitä haluttu väri halutulla tavalla suoraan pohjan tahmealle pinnalle. Vaihtoehtoisesti pyyhi pinta ja levitä värigeeli karhennetulle pinalle, ei leviä niin paljon. Levitä värigeeli aina hyvin ohuina kerroksina.
 3. Koveta 2 minuuttia. Jos haluat vain "jämäyttää" värin paikoilleen ja jatkaa toisella värillä, koveta vain 30 sek. Koveta kuitenkin lopuksi 2 minuuttia.
 4. Kun väri tai kuvio on kynnellä halutun tapainen, levitä päälle päällysgeeli tai sealeri tahmealle pinnalle. Voit myös levittää ohuen kerroksen rakennusgeeliä mikäli haluat tuoda kynnelle lisää muotoa.

 

Rakennekynnelle:
 

  1. Alusta ja rakenna kynsi (tippi tai muotti) geelin ohjeen mukaisesti.
  2. Halutusta lopputuloksesta riippuen:

a) Levitä väri rakennegeelin kerrosten väliin joko suoraan tahmealle tai karhennetulle pinnalle ohuena kerroksena ja koveta 2 minuuttia. Jos haluat vain "jämäyttää" värin paikoilleen ja jatkaa toisella värillä, voit kovettaa vain 30 sek. Älä pyyhi pintaa vaan jatka rakennusgeelillä suoraan värin tahmealle pinnalle.

b) Levitä värigeeli loppuviilauksen jälkeen karhennetulle pinnalle. Koveta 2 minuuttia ja levitä lopuksi päälle sealer tai kiiltogeeli ja koveta ohjeen mukaan.

 

Värikärki:

 1. Levitä värigeeli kuten luonnonkynnelle tehtäessä suoraan alusgeelin päälle (alusgeeli voi yhdenvaiheen geeleissä olla myös nimellä rakennusgeeli).
 2. Piirrä kärki halutun muotoiseksi ja koveta 2 minuuttia.
 3. Jatka rakennusgeelin kanssa seuraten rakennusgeelin omaa käyttöohjetta.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Universal Nails Valkoinen UV/LED värigeeli 10 g
Your Rating