Vagheggi

75.15 Precious Lotion kasvovesi

  • Koko: 125 mL

Ylellinen kasvovesi kypsälle iholle. Tiivis koostumus, viimeistelee ihon puhdistuksen ja palauttaa hehkua ja raikkautta kasvoille. Ihanteellinen virkistämään kasvoja myös keskellä päivää.


Tehokas kasvovesi täyteläistää ja kohottaa kasvonpiirteitä. Erinomainen ikääntyvälle iholle, minimoi tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja auttaa nuorentavien proteiinien aktivoinnissa.

35,50 €

Edut:

  • Tiivis ja ylellinen koostumus
  • Tehokas ryppyjä vastaan
  • Täyteläistää ja kohottaa kasvonpiirteitä
  • Auttaa nuorentavien proteiinien aktivoinnissa
  • Aikaansaa pehmeän ja nuoremman näköisen ihon

 

Vagheggi 75.15 anti age - Aktivoi, tiivistää ja määrittelee. Tehokas kosmeettinen tuotesarja tuo täyteläisyyttä kasvoille ja toimii tehokkaasti ryppyjä vastaan. Kohottava vaikutus. Ihanteellinen kypsälle iholle. Dermatologisesti testattu. Nikkelitestattu.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi iho aina puhdistuksen jälkeen, aamuin illoin.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita