Vagheggi Sikelia Boosting Body Lift Vartaloseerumi 100 mL

SKU
VG-128154
Ei varastossa
40,56 €
Yleiskatsaus

Upean raikas vartaloseerumi kiinteyttämään ja virkistämään ihoa. Mikroleväuutetta, merileväöljyä, variksenmarjan-, klementiinin- ja pomeranssin hedelmäuutetta sisältävä seerumi virkistää, kiinteyttää ja kohottaa ihoa.

Syväkosteuttava vaikutus antaa iholle elinvoimaa. Nopeasti imeytyvä kevyt koostumus.

Käytetään ennen muita Sikelia-sarjan tuotteita (esim. naamio/voide/öljy) - jolloin ihoa kohottava, kiinteyttävä ja nestekiertoa aktivoiva vaikutus on intensiivisempi.

Edut:

  • Raikas seerumi hoitamaan ja auttamaan ehkäisemään väsynyttä ja veltostuvaa vartalon ihoa
  • Kiinteyttää, kohottaa ja virkistää
  • Saa aikaan raikkaan ja kiinteämmän ihon
  • Nopeasti imeytyvä tehokas koostumus

 

Aktiiviset ainesosat:

  • Tensoripolymeerit
  • Mikroleväuute
  • Merileväöljy
  • Variksenmarjan uute
  • Klementiinin hedelmäuute
  • Pomeranssin hedelmäuute

 

Vagheggi Sikelia - kiinteämpien muotojen puolesta. Sikelia tuotteet on kehitetty kiinteyttämään ja muokkaamaan kehon muotoja käsivarsilla, reisillä, pakaroilla ja rinnoilla. Sikelia tuotesarjan ydin pohjautuu kauneuden harmoniaan.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tiettyihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Boosting Body Lift Vartaloseerumi
Käyttöohje

Levitä seerumia hoidettaville alueille ja hiero, kunnes seerumi on imeytynyt. Siirry seuraaviin Fuoco Plus-sarjan tuotteisiin, esim. naamioon/voiteeseen/hierontaöljyyn. Pese kädet huolellisesti tuotteen levityksen jälkeen.

INCI

Aqua/Water/Eau, 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Sikelia Boosting Body Lift Vartaloseerumi 100 mL
Your Rating