Vagheggi

Sikelia Stretch Marks Concentrate hoitotiiviste raskausarville

  • Koko: 10 x 10 mL

Korkealaatuinen ammattikäyttöön kehitetty tiiviste raskausarpien ehkäisyyn. Tehokas ja tiivis koostumus saa aikaan joustavamman, yhtenäisemmän ja tiiviimmän ihon.


Taistelee tehokkaasti raskausarpien muodostumista vastaan, soveltuu erityisesti odotusaikana ja painonnousun yhteyteen. Pitää ihon joustavana ja estää raskausarpien muodostumisen.

68,00 €

Edut:

  • Ehkäisee tehokkaasti raskausarpien muodostumista
  • Tehokas ja tiivis koostumus
  • Parantaa ihon elastisuutta
  • Auttaa ihoa venymään
  • Ravitsee ja parantaa ihon yhtenäisyyttä

 

Vagheggi Sikelia - kiinteämpien muotojen puolesta. Sikelia tuotteet on kehitetty kiinteyttämään ja muokkaamaan kehon muotoja käsivarsilla, reisillä, pakaroilla ja rinnoilla. Sikelia tuotesarjan ydin pohjautuu kauneuden harmoniaan.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen tiettyihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä hoidettavalle alueelle ja hiero, kunnes tiiviste on kokonaan imeytynyt.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Empetrum Nigrum Fruit Juice, Allantoin, Peucedanum Graveolens (Dill) Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Fruit Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Clementina Fruit Extract, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Benzoic Acid, Sodium Dehydroacetate, Dehydroacetic Acid, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Limonene, Xanthan Gum, Geraniol.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita