Vagheggi Sinecell Sparkling Body Mousse Vartalovaahto 150 mL

SKU
VG-128112
Varastossa
28,00 €
-
+
Yleiskatsaus

Ammatti- ja kotikäyttöön suunniteltu Body Mousse on iholle jätettävä vartalovaahto, joka jättää ihon kiinteytetyksi, ravituksi ja kosteutetuksi - vähentää selluliittia ja edistää ihon aineenvaihduntaa. Sisältää pensasapilan- sekä suolilevän uutetta, jotka yhdessä stimuloivat ihon aineenvaihduntaa ja ylimääräisen nesteen poistumista.

Edut:

  • Vähentää tehokkaasti paikallisia rasvakertymiä ja kosmeettista selluliittia
  • Tehostaa nesteenpoistoa
  • Detox-vaikutus
  • Tehokas kasviuutteiden ja luonnollisten tehoaineiden synergia


Vaikuttavat ainesosat:

  • Pensasapilanuute: Sisältää runsaasti flavonoideja ja tanniineja, se vahvistaa hiussuonten seinämiä, stimuloi ihon aineenvaihduntaa ja ylimääräisen nesteen poistumista.
  • Suolileväuute: Stimuloi ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sekä edistää ylimääräisen rasvan poistumista kudoksista. Stimuloi myös fibroblastien aktiivisuutta ja aikaansaa palauttavaa vaikutusta dermikseen.

 

Lumoudu italialaisesta kasvipohjaisesta kosmetiikasta. Vagheggin phytocometics-metodi ja korkealaatuiset sertifioidut ainesosat mahdollistavat huippulaadukkaan ja funktionaalisen luonnonkosmetiikkasarjan.


Vagheggi - Respecting the natural balance


Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.


Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Sinecell Sparkling Body Mousse Vartalovaahto
Käyttöohje

Vartalovaahtoa käytetään ammattihoidossa esimerkiksi vartalohoidon päätteeksi, sekä itsehoitotuotteena: Vartalohoidon jälkeen asiakkaan on kotona itsehoitona suositeltavaa levittää tuotetta hoidettavalle alueelle joka aamu 7 päivän ajan, toistaen vähintään yhden viikon ajan joka kuukausi.

Sinecell Sparkling Body Mousse Vartalovaahto on ihanteellinen myös päivittäiseen käyttöön, kätevä kiireisen arjen keskellä ja erinomainen liikunnan jälkeen!

Pese kädet huolellisesti tuotteen levityksen jälkeen.

INCI

Butane, Aqua, Alcohol denat., Propane, Cyclopentasiloxane, Isobutane, Cyclohexasiloxane, Steareth-21, Lespedeza Capitata Extract, Hydroxyethyl cellulose. PPG-15 stearyl ether, Parfum, Butylene glycol, Ulva lactuca extract, Imidazolidinyl urea, Ammonium glycyrrhizate, Combretum micranthum extract, Disodium Succinate, Niacinamide, Threonine.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vagheggi Sinecell Sparkling Body Mousse Vartalovaahto 150 mL
Your Rating