Vagheggi

White Moon Brightening Mineral kasvonaamio

  • Koko: 250 mL

Kirkastava mineraalinaamio. Erityinen mineraalinaamio rauhoittaa ja kirkastaa kasvojen ihon välittömästi. Puhdistaa ja tasoittaa ihon sävyä, luoden satiinisen mattapintaisen lopputuloksen.


Kaksivaikutteinen koostumus kirkastaa ja heleyttää, sekä rauhoittaa ihoa. Soveltuu erinomasesti hierontaan. Aikaansaa heleän, säteilevän ja yhtenäisen ihon.

27,50 €

Edut:

  • Rauhoittava, tasoittava ja kirkastava koostumus
  • Puhdistaa ja tasoittaa ihon sävyä
  • Kaksivaikutteinen koostumus; kirkastaa ja rauhoittaa
  • Soveltuu erinomaisesti hierontaan
  • Aikaansaa heleän ja yhtenäisen ihon


Vaikuttavat ainesosat:

  • Mineraalipuuteri
  • Kasviuutteet


Mineraalipuuteri: Tasoittaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Aikaansaa ihanan satiinisen pinnan iholle.

Kasviuutteet: Rohtoraunioyrtti-, lakritsi- ja takiaisuutteet rauhoittavat ja korjaavat ihon vaurioita, sekä tasoittavat pigmenttihäiriöitä.

 

Vagheggi White Moon - Erityinen kirkastava ja ihon sävyä yhtenäistävä tuotesarja. Ilmansaasteet, auringonvalo ja hormonaaliset vaihtelut voivat aiheuttaa epätasaisuutta ja ihon paksuuntumista. White Moon tuotteet on kehitetty tasapainottamaan, kirkastamaan ja kiinteyttämään kasvojen ihoa.

 

Vagheggi - Respecting the natural balance

 

Italialaiset Vagheggi tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden kokemuksella ja ovat käytössä yli 2000 italialaisessa kauneuskeskuksessa sekä 60 maassa.

Vagheggin filosofia perustuu luonnon kautta saavutettavaan kehon ja mielen hyvinvointiin. Tämän vuoksi Vagheggi on kehittänyt ainutlaatuisen phytocosmetici- tavan työstää turvallisia ja korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita. Vagheggi käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tutkittuja ainesosia, pystyäkseen takaamaan parhaita tuloksia ihosi hyväksi.

 

Korkean laadun takeena on kaikkien tuotteiden pitkä kehityskaari sekä standardi-tuotepohjien ja raskaiden kemiallisten käsittelyiden välttäminen.

 

Vagheggi yhdistää perinteistä luonnonkosmetiikkaa ja kehittynyttä tieteellistä ymmärrystä ihon ja kehon toiminnasta luodakseen erityisiä uniikkeja hoitotuotteita. Pitkäaikainen tutkimus ja ymmärrys luonnon aktiivisten ainesosien hyödyistä mahdollistavat tarkan tuotekehityksen yksilöityihin tarpeisiin.

Valmistusmaa Italia.

Levitä paksu kerros naamiota kasvojen ja kaulan iholle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Poista päälimmäinen kerros naamiota ja hiero kasvoja sormin tai kasvoharjan avulla 5 minuuttia. Huuhtele vedellä.

Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Trigly ceride, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Titanium Dioxid e, Kaolin, Oryza Sativa (Rice) Starch, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Allantoin, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Pal mitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Par fum (Fragrance), Propylene Glycol, Carbomer, Polyisobu tene, Disodium EDTA, Imidazolidinyl Urea, Sodium Dehydroaceta te, Sodium Hydroxide, Symphytum Officinale Leaf Extrac t, Arctium Majus Root Extract, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Glycyrrhiza G labra (Licorice) Root Extract, Linalool, Hexyl Cinnamal, BHA, BHT, Ci tric Acid, Propyl Gallate.

Lähettäjä:

Vastaanottaja:

Muita vastaavia tuotteita