SHE Fashion Care Shampoo hiustenpidennyksille 1000 mL

SKU
SC-FC01
Varastossa
37,50 €
-
+
Yleiskatsaus

SHE Fashion Care Shampoo hiustenpidennyksille.

Pidentää hiustenpidennysten pysyvyyttä sekä siistinä pysymistä. Tasapainottaa hiuspohjan talineritystä. Tehokkaasti ravitseva ja syväkosteuttava shampoo on suunniteltu erityisesti hiustenpidennyksille, mutta sopii myös kuiville, karheille ja käsitellyille hiuksille.

Shampoon Nutrilux Complex -yhdisteen sisältämät Kamelian ja granaattiomenan siemenistä uutetut öljyt ja kosteuttat keramidit sitovat tehokkaasti kosteutta syvälle hiusrunkoon, aikaansaaden todella vahvat ja elinvoimaset hiukset. Ehdoton tuote hiustenpidennyksille.

Edut:

  • Ehdoton tuote hiustenpidennyksille
  • Tehokas syväkosteuttava ja ravitseva vaikutus
  • Hellävarainen hiuksille
  • Selvittää tehokkaasti
  • Aikaansaa silkkiset, kiiltävät ja helposti hallittavat hiukset

Sisältää Nutrilux Complex -yhdisteen, jonka sisältämät Kamelian ja granaattiomenan siemenistä uutetut öljyt ja kosteuttat keramidit sitovat tehokkaasti kosteutta syvälle hiusrunkoon, aikaansaaden todella vahvat ja elinvoimaset hiukset. Ehdoton tuote hiustenpidennyksille.

 

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa.

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja, joka tarjoaa pidennyksilleen ammattilaisen tekemänä kuuden kuukauden takuun. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Fashion Care Shampoo hiustenpidennyksille
Käyttöohje

Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Toista käsittely tarvittaessa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SHE Fashion Care Shampoo hiustenpidennyksille 1000 mL
Your Rating