SHE Fashion Care Spray Conditioner jälleenrakentava suihke hiustenpidennyksille 150 mL

SKU
SC-FC03
Varastossa
21,50 €
-
+
Yleiskatsaus

SHE Fashion Care Spray Conditioner jälleenrakentava suihke hiustenpidennyksille.

Hiuksiin jätettävä tiivistetty hoitosuihke, erityisesti hiustenpidennyksille sekä vahingoittuneille hiuksille. Suojaava vaikutus latvoille, tekee hiuksista terveen näköiset ja tuo kiiltoa. Sisältää kosteuttavia ja hiuksia selvittäviä ainesosia, ehkäisee hiusten kuivumista. Silottaa karheimmatkin hiukset, antaa upeaa kiiltoa ja poistaa tehokkaasti sähköisyyttä. Ehdoton tuote hiustenpidennyksille!

Suihkeen Nutrilux Complex -yhdisteen sisältämät Kamelian ja granaattiomenan siemenistä uutetut öljyt ja kosteuttat keramidit sitovat tehokkaasti kosteutta syvälle hiusrunkoon, aikaansaaden todella vahvat ja elinvoimaset hiukset. Ehdoton tuote hiustenpidennyksille.

Edut:

  • Ehdoton tuote hiustenpidennyksille
  • Tehokas syväkosteuttava ja ravitseva vaikutus
  • Hellävarainen hiuksille
  • Selvittää tehokkaasti
  • Antaa hiukselle kevyen tuen, sopii myös kevyeksi muotoilutuotteeksi

Sisältää Nutrilux Complex -yhdisteen, jonka sisältämät Kamelian ja granaattiomenan siemenistä uutetut öljyt ja kosteuttat keramidit sitovat tehokkaasti kosteutta syvälle hiusrunkoon, aikaansaaden todella vahvat ja elinvoimaset hiukset. Ehdoton tuote hiustenpidennyksille.

 

So.Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa.

SHE by So.Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja, joka tarjoaa pidennyksilleen ammattilaisen tekemänä kuuden kuukauden takuun. So Cap on myös laajasti käytössä USA:ssa So Cap USA tytäryhtiönsä kautta.

Valmistusmaa Italia.

Lisätietoja
Nimi Fashion Care Spray Conditioner jälleenrakentava suihke hiustenpidennyksille
Käyttöohje

Käyttö: suihkuta kosteisiin hiuksiin, älä huuhtele.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SHE Fashion Care Spray Conditioner jälleenrakentava suihke hiustenpidennyksille 150 mL
Your Rating