Cuccio Naturale tarjoaa upean valikoiman vartalonhoitotuotteita eri tuoksuissa ja koostumuksissa. Hemmottele ihoasi ylellisillä voiteilla, pehmeillä kuorinnoilla ja suihkugeeleillä, sekä rentouttavilla manikyyri- ja pedikyyrituotteilla.

Cuccio Naturale valikoimasta löydät runsaasti eri tuotteita ja tuoteryhmiä, niitä kaikkia yhdistää herkullinen tuoksu, pehmeä koostumus ja tehokas vaikutus. Cuccio Naturale tarjoaa ylelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kaikille ihotyypeille.

Kaikki Cuccio tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa. Niitä ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Turvalliset Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset.

 


 

 

Cuccio Naturale valikoimasta löydät ylelliset vartalovoiteet, pehmeät suihkugeelit, kuorinnat ja hoitoöljyt, sekä laajan valikoiman ihania manikyyri- ja pedikyyrituotteita.

Tuotesarjat on jaettu herkullisiin tuoksuihin; tuotesarjoista löydät kaksi päätuoksua ja muutaman pienemmän tuoksusarjan. Anna tuoksujen vietellä ja hurmata - rentoudu pehmeän hunajan, laventelin tai lempeän vaniljan äärellä; tai virkistä aistejasi hedelmäisellä granaattiomenalla, limetillä tai mausteisella kookoksella.

Vinkkinä makean ystävälle - Vanilja & Sokeri tuotteet tuoksuvat SYÖTÄVÄN HYVÄLTÄ!

 

Päätuoksut

Päätuoksusarjoista on saatavilla laajin tuotevalikoima. Milk & Honey ja Pomegranate & Fig- sarjoista löydät body butterit, Lyte- kosteusvoiteet, Butter Wash suihkugeelin, kuorinnat, hoitoöljyn, sekä manikyyri- ja pedikyyrituotteet.

Tuoksusarjojen alta löydät tarkempaa tietoa tuoteryhmistä.

Milk & Honey - Kosteuttaa ja pehmittää
Ravitsee ihoa maitoproteiinien avulla, jotka pehmittävät ja hoitavat samalla, kun hunaja kosteuttaa ja suojaa ihoa. Paksut ja tehokkaat koostumukset tekevät tästä sarjasta ihanteellisen erittäin kuivalle iholle.

Todellinen talvi-ihon pelastaja! Milk & Honey Butter Blend on supertäyteläinen ja uskomattoman riittoisa käytössä.

Pomegranate & Fig - Piristävä ja nuorentava, anti-age
Granaattiomena sisältää yhden luonnon vahvimmista antioksidanteista. Antioksidantit ehkäisevät tehokkaasti vapaiden radikaalien ikäännyttävän vaikutuksen, auttaa ylläpitämään ihon nuorekkaana ja kimmoisana.

Raikas ja ihanan hedelmäinen tuotesarja! Pomegranate & Fig Butter Blend voide on koostumukseltaan hiukan kevyempi ja notkeampi kuin Milk & Honey sarjassa.

 

 

Muut tuoksusarjat

Cuccio Naturale haluaa vastata asiakkaiden tarpeisiin, joten tuoksusarjojen valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteen ja uusimpien trendien mukana. Näistä sarjoista löydät huippusuositut Butter Blend body butterit, Lyte- kosteusvoiteet, sekä vaihtelevan valikoiman kuorintoja, hoitoöljyjä ja manikyyri- ja pedikyyrituotteita.

Lemongrass & Lavender - Pehmittää ja kosteuttaa
Sitruunaruoho ja laventeli luovat yhdessä voimakkaan, hoitavan yhdistelmän lievittäen stressiä ja syväkosteuttaen ihoa. Rauhoittaa, pehmittää ja virkistää ihoa luonnollisesti. Osassa tuotteista Sitruunaruoho on vaihtunut rauhoittavaan ja hoitavaan Kamomillaan, myös kamomilla sopii täydellisesti yhteen laventelin kanssa!

Vanilla Bean & Sugar - Rauhoittava ja lievittävä
Luonnolliset antioksidantit runsaassa määrin sekä erittäin pehmittävä koostumus yhdessä vastustamattoman tuoksun kanssa rauhoittavat ihoa ja edistävät sen kykyä uusiutua. Aikaansaa pehmeän, hoidetun ja vastustamattoman tuoksuisen ihon. Tuoksuu SYÖTÄVÄN hyvältä !

Papaya & Guava - Elvyttävä ja parantava
Papaijan voimakkaat hedelmäentsyymit edistävät ihon uusiutumiskykyä samalla, kun Guavan vitamiinit ja ravinteet elvyttävät ihon rakennetta ja sävyä. Ihanteellinen elvyttämään rasittunutta ihoa.

White Limetta & Aloe Vera - Virkistää ja pehmittää
Vastustamattoman raikas ja puhdas tuoksu. Sisältää C-vitamiinipitoista virkistävää limettiä sekä suojaavaa ja hoitavaa aloe veraa. Hoitava ja virkistävä kosteusvoide ympärivuotiseen käyttöön. Tuntuu iholla ihanan raikkaalta.

Coconut & White Ginger - Kosteuttaa ja ravitsee
Vastustamaton Kookoksen ja Inkiväärin tuoksu. Sisältää voimakkaasti kosteuttavaa ja ravitsevaa kookosöljyä sekä antioksidanttista inkivääriä. Syväkosteuttava ja ihon kuntoa eheyttävä kosteusvoide.

Tuscan Citrus & Herb - Piristävä ja tasapainottava
Nuorentava ja vahvistava C-vitamiini heleyttää, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Kosteuttava ja tasapainottava E-vitamiini tasapainottaa ihon toimintoja ja tasoittaa sävyä. Ihanan raikas tuoksu.

 


 

 

Tuoteryhmät

Butter Blend kosteusvoiteet:

Jo klassikoksi noussut Butter Blend body butter vartalovoide on ehdoton Cuccio Naturale ikisuosikki! Intensiivisesti kosteuttava voide hoitaa ja pehmittää ihoa välittömästi, Butter Blendeissä on 10 kertaa enemmän kosteuttavaa voimaa perinteisiin voiteisiin verrattuna. Öljytön, intensiivisesti kosteuttava koostumus vapauttaa kosteuttavia ainesosia 2 tunnin välein jopa 24 tunnin ajan.

Butter Blendit levittyvät iholle upean pehmeästi ja kosteuttavat kuivaakin ihoa uskomattoman pitkään - Ehdoton suosikki kuivalle talvi-iholle!

Lyte Ultra-Sheer Body Butter voiteet:

Lyte Ultra-Sheer Body Butter voiteet on vahvistettu tärkeillä vitamiineilla ja kasviuutteilla jotka auttavat aikaansaamaan eloisan, terveemmän ja nuoremman näköisen ihon. Voimakkaasti antioksidanttiset voiteet syväkosteuttavat ja suojaavat ihoa 24 tuntia.

Lyte Body Butter voiteet imeytyvät iholle uskomattoman nopeasti. Näillä pelastat kuivan ihon aamukiireessä! Kosteuttaa todella pitkään, pitää kuivan ihon suojattuna koko päivän. Lytet sopivat täydellisesti paljon urheilevalle ja liikkuvalle, ne imeytyvät nopeasti ja pitävät ihosta huolta toistuvasta hikoilusta huolimatta!

Body Butter Wash suihkugeelit:

Kosteuttava Body Wash suihkugeeli puhdistaa ja kuorii hellävaraisesti Jojoban mikro-jyvien ansiosta, poistaen kuollutta ihoa parantaen samalla solujen uusiutumiskykyä. Kasviuutteet kosteuttavat ihoa jättäen sen pehmeäksi ja elinvoimaiseksi.

Body Butter Wash suihkugeelit ovat nimensä veroisia. Ihanan pehmeä suihkugeeli muodostaa runsaan ja täyteläisen vaahdon. Näiden parissa on ihana herätä aamusuihkuun! Toimii hyvin myös kylpyvaahtona!

Kuorinnat:

Kuorinnoista löydät laajan valikoiman runsaasti öljyä sisältäviä upeita merisuolakuorintoja, herkullisen pehmeän sokerikuorinnan ja päivittäiseen käyttöön soveltuvan hellävaraisemman Skin Polisher kuorinnan.

Merisuolakuorinnat sisältävät niin runsaasti ihania kasviöljyjä, ettei iho vaadi välttämättä kosteutusta kuorinnan jälkeen ollenkaan! Suosittelen pesemään ihon ensin suihkugeelillä ja kuorimaan kuivat ihoalueet ihan suihkun loppuvaiheessa.

Hoitoöljyt ja Butter Stick kynsinauhavoiteet:

Cuccio Professional Manicure öljy sisältää runsaasti pehmittäviä ainesosia, jotka vahvistavat ihon omaa suojamekanismia ja lisäävät ihon kosteutta. Sisältää runsaasti hoitavia kasviöljyjä ja suojaavia flavonoideja. Soveltuu erinomaisesti kynsinauhojen ja kuivan ihon hoitoon!

Hoitoöljyt pelastavat kuivat ja koppuraiset kynsinauhat! Öljy on helpoin tipautella kynsinauhoille telkkaria katsellessa, niin se saa imeytyä kynsinauhoihin rauhassa. Kokeile myös helposti käytettäviä Butter Stick kynsinauhavoiteita!

Manikyyri- ja pedikyyrituotteet:

Manikyyri- ja pedikyyrituotteista löydät laajan valikoiman ylellisiä ja tehokkaita tuotteita. Uskomattoman hoitavat kasviuutteilla ja -öljyillä vahvistetut koostumukset aikaansaavat raikkaan ja silkinpehmeän ihon.

Kuka voi väittää että ei rakasta käsi- ja jalkahoitoja? Näillä tuot todellisen kylpyläelämyksen myös kotiin. Kylvetä, kuori, hiero ja kosteuta, voit muokata hoidosta juuri niin laajan kuin haluat! Pidä käsien ja jalkojen iho kauniina ja pehmeänä ympäri vuoden.

 

 

Lahjaideoita

Cuccio Naturale tuotteista löydät myös ihanat lahjat jokaiselle. Valitse tuoksut ja kokoa upea paketti laadukkaista kosmetiikkatuotteista - voit myös yhdistää pakettiin esimerkiksi ihanan Cuccio Colour kynsilakan!

Esimerkkipaketti jouluun ♥:

Butter Blend body butter-voide
Merisuolakuorinta
Cuccio Colour kynsilakka
Pieni herkullinen hoitoöljy

Kosmetiikkalahjat ovat ihania moniin tilanteisiin - kosmetiikkapakkauksen voit koota helposti myös miehille! Valitse raikas neutraali tuoksu ja nopeasti imeytyvät tuotteet, sujauta mukaan myös ylellinen After Shave tuote.

Esimerkkipaketti isälle ♥:

Lyte White Limetta & Aloe Vera kosteusvoide
Skin Polisher Mango hellävarainen kuorinta
Alter Ego Italy Grooming After Shave Voide

Cucciolta löydät lisäksi myös valmiit Spa to Go hoitopakkaukset! Spa to Go pakkaus sisältää kuorinnan, body butterin, kynsinauhavoiteen ja aromaterapeuttisen suihkeen täydelliseen hemmotteluhetkeen. Spa to Go paketit on saatavilla Milk & Honey ja Pomegranate & Fig tuoksuissa.