Arkisto kuukausittain: : Helmikuu 2017

  1. February 24, 2017

    Uudistuneet Byotea jalkatuotteet

    Uudet ihanat Byotea jalkatuotteet ovat saapuneet!

    Valikoimasta löydät kolme erilaista pehmeää jalkavoidetta, tehokkaan kuivia jalkoja pehmittävän kuorinnan ja SUPER raikkaan deodoranttisuihkeen jaloille.

     

    Anti-Fatigue Foot Cream - kosteuttava ja elvyttävä voide

    Virkistävä voide on erityisesti kehitetty väsyneille ja rasittuneille jaloille. Tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava vaikutus tasapainottaa ihon toimintoja, poistaa punoitusta ja ärtyneisyyttä, sekä suojaa jalkojen ihoa. Ihana perusvoide päivittäiseen jalkojen kosteuttamiseen.

    Cream fo

    Lue lisää
  2. February 17, 2017

    Naturalmente uudet koot

    Ihanat luonnonmukaiset Naturalmente shampoot ja hoitoaineet saatavilla nyt myös kätevissä mini- ja säästöpakkauksissa. Erikokoiset pakkaukset helpottavat suosikkituotteidesi käyttöä jokaisessa tilanteessa.

     

     

    Suloiset 50 ml minipullot ovat ihanat matkalla mukana ja sopivat täydellisesti tuotteiden kokeiluun. Minipullo mahtuu pieneenkin laukkuun ja kulkee mukana myös lentokoneessa!

    Edullinen 1000 ml säästöpakkaus on riittoisa valinta suosikkituotteellesi. Tilaa tähän pulloon mukaan myös kätevä pumppukorkki!

    Lue lisää
  3. February 09, 2017

    Kosmetiikan turvallisuus - Päivitetty EU kosmetiikka-asetus

    Helmikuussa 2017 astuu voimaan päivitetty kosmetiikan EU asetus. Asetus rajoittaa säilöntäaineina tunnettujen metyyli-isotiatsolinonin ja kloorimetyyli-isotiatsolinonin käyttöä kosmetiikassa.

    Ainesosalistoissa kyseiset säilöntäaineet näkyvät methylisothiazolinone (MIT) ja methylchloroisothiazolinone (MCIT) nimillä.

    EU-komission kuluttajien turvallisuutta käsittelevä tiedekomitea SCCS selvitti MIT:n ja MCIT:n turvallisuutta kosmetiikassa. Tutkimus totesi MIT:n ja MCIT:n aiheuttavan herkistymistä ja iho-oireita. Tutkimusryhmän mukaan ainesosien käyttöä tulee rajoittaa lainsäädännöllä kosmetiikan turvallisuuden takaamiseksi.

     

    Uusi EU asetus (2016/1198) kieltää MIT:tä sisältävien iholle jätettävien kosmeettisten tuotteiden myynnin. Eli esimerkiksi vartalovoiteet, meikit ja deodorantit eivät jatkossa sisällä ihoa ärsyttävää metyyli-isotiatsol

    Lue lisää