Arkisto kuukausittain: : Joulukuu 2016

  1. December 12, 2016

    Ihana Cuccio Naturalé

    Cuccio Naturale tarjoaa upean valikoiman vartalonhoitotuotteita eri tuoksuissa ja koostumuksissa. Hemmottele ihoasi ylellisillä voiteilla, pehmeillä kuorinnoilla ja suihkugeeleillä, sekä rentouttavilla manikyyri- ja pedikyyrituotteilla.

    Cuccio Naturale valikoimasta löydät runsaasti eri tuotteita ja tuoteryhmiä, niitä kaikkia yhdistää herkullinen tuoksu, pehmeä koostumus ja tehokas vaikutus. Cuccio Naturale tarjoaa ylelliset ja herkullisen tuoksuiset tuotteet kaikille ihotyypeille.

    Kaikki Cuccio tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa. Niitä ei ole testattu eläimillä ja niissä käytetyt ainesosat ovat puhtaita ja allergeenivapaita. Turvalliset Cuccio tuotteet täyttävät kaikki uusimmat EU-säännökset.

     


     

     

    Cuccio Naturale valikoimasta löydät ylelliset vartalovoiteet, pehmeät suihkugeelit, kuorinnat ja hoitoöljyt, sekä laajan valikoiman ihania manikyyri- ja pedikyyrituotteita.

    Lue lisää
  2. December 08, 2016

    Noname Cosmetics geelilakan uusi koko

    Noname Cosmetics geelilakkojen pakkauskoko muuttuu. Uudet 8 gramman pakkaukset ovat kokoonsa nähden entistä edullisempia!

    Klikkaa itsesi tästä geelilakkaostoksille!

     

    Kehitämme jatkuvasti valikoimaamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Olemme kasvattaneet pakkauskokoa, jotta voisimme jatkossa taata edulliset Noname Cosmetics geelilakat aikaisempaa riittoisammassa pakkauksessa.

    Uusi pakkauskoko tarjoaa entistä riittoisamman geelilakan, kokoonsa nähden edullisemmalla hinnalla.


    Noname Cosmetics geelilakka on UV ja LED kovetteinen joustava ja juokseva pehmeä geeli, joka kestää kynnellä kaksi viikkoa. Noname Cosmetics geelilakat eivät sisällä haihtuvia ainesosia. Ni

    Lue lisää