Arkisto kuukausittain: : Helmikuu 2016

  1. February 04, 2016

    Naturalmente uudistunut BASIC sarja

     

    Naturalmente BASIC sarjan tuotepakkaukset ovat saaneet aivan uuden ilmeen.

    Italialainen Naturalmente on biodynaaminen ja orgaaninen tuotesarja, joka perustuu puhtaisiin kasvipohjaisiin öljyihin ja uutteisiin. Kasvit on aina viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelymuotoja.

     

    Naturalmente on valmistajana sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan joko Tuscanin alueella sijaitsevalla Lardarellon geotermisellä voimalalla tai saman alueen Pontederan tuulivoimalalla.
    Useimmat Naturalmente BASIC sarjan tuotteet on pakattu maissista valmistettuihin pulloihin, jotka voidaan kompostoida biojätteen kanssa. Uusittu ilme pakkauksissa kertoo yhä enemm

    Lue lisää
  2. February 03, 2016

    Kauneudenverkkokauppa.fi on julkaistu

    Kaikki kauneuteen !

     

    Tänään keskiviikkona 03.02.2016 olemme saavuttaneet pitkäaikaisen projektimme uuden vaiheen, kuluttajille suunnatun hyvinvointiin ja kauneuteen keskittyvän verkkokauppamme julkaisun.

    Verkko-osoite www.kauneudenverkkokauppa.fi on rekisteröity jo vuonna 2009 ja tarkoituksemme on rakentaa sen alle käyttäjäystävällinen ja monipuolinen hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon keskittyvä verkkotavaratalo.

     

    Kauppa perustuu tarpeisiimme räätälöityyn, asiakkaan kannalta helppokäyttöiseen ohjelmistoon, joka on erityisesti suunniteltu helpottamaan suurien tuotemäärien ja niiden eri variaatioiden selaamista.

    Kauneudenverkkokauppa.fi tuleekin tarjoamaan lähes 6.000 tuotteen valikoiman.

    Tänään julkaistu versio kauneudenverkkokaupasta

    Lue lisää