Kaikki kauneuteen !

 

Tänään keskiviikkona 03.02.2016 olemme saavuttaneet pitkäaikaisen projektimme uuden vaiheen, kuluttajille suunnatun hyvinvointiin ja kauneuteen keskittyvän verkkokauppamme julkaisun.

Verkko-osoite www.kauneudenverkkokauppa.fi on rekisteröity jo vuonna 2009 ja tarkoituksemme on rakentaa sen alle käyttäjäystävällinen ja monipuolinen hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon keskittyvä verkkotavaratalo.

 

Kauppa perustuu tarpeisiimme räätälöityyn, asiakkaan kannalta helppokäyttöiseen ohjelmistoon, joka on erityisesti suunniteltu helpottamaan suurien tuotemäärien ja niiden eri variaatioiden selaamista.

Kauneudenverkkokauppa.fi tuleekin tarjoamaan lähes 6.000 tuotteen valikoiman.

Tänään julkaistu versio kauneudenverkkokaupastamme on vielä tuotevalikoimaltaan suppea ja monelta tuotteelta puuttuu tuotekuva. Tulemmekin lisäämään päivittäin uusia tuotteita ja tuotekuvia samalla kun viimeistelemme kaupan ohjelmistoa ja poistamme sieltä mahdollisia virheitä.

digicert_sky_group_finland_suomalainen_kauneusalan_yritys_kauneudenverkkokauppa_skytukku_kynsitarvike

1. Turvallisuus
Kauneudenverkkokauppa.fi sivusto on suojattu Extended Validation SSL-tekniikalla 256-bittisellä avaimella, joten selaaminen ja henkilökohtaisten tietojen antaminen on turvallista. Ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa.

 

 

turvallisuus_sky_group_finland_suomalainen_kauneusalan_yritys_kauneudenverkkokauppa_skytukku_kynsitarvike

2. Kokemus
Sky Group Finland Oy (Suomalainen Kauneusalan Yritys) on toiminut verkkokauppiaana jo 15 vuotta ja olemme toimittaneet asiakkkaillemme jo lähes 50.000 tilausta.

 

 

laatu_sky_group_finland_suomalainen_kauneusalan_yritys_kauneudenverkkokauppa_skytukku_kynsitarvike

3. Laatu
Koko toimintamme perustuu haluun kehittää pitkäaikaisia asiakasuhteita. Sen perustana mielestämme on kaksi tärkeää asiaa: erinomainen asiakaspalvelu sekä parhaat mahdolliset tuotteet. Pyrimmekin tarjoamaan asiakkaillemme ainutlaatuisen hinta/laatusuhteen.

 

 

Otamme mielellään asiakkailtamme vastaan risuja ja ruusuja sekä kehittämisideoita uuden kauneudenverkkokauppamme suhteen.

sky_group_finland_suomalainen_kauneusalan_yritys_kauneudenverkkokauppa_skytukku_kynsitarvike_kauppalehden_suomen_vahvimmat

 

Lisää tietoa yrityksestämme löydät tämän sivuston "turvallisuus" osiosta tai Sky Group Finland Oy:n verkkosivuilta www.skygroup.fi

suomalainen_kauneusalan_yritys_sky_group_finland_suomalainen_kauneusalan_yritys_kauneudenverkkokauppa_skytukku_kynsitarvike