Naturalmente BASIC sarjan tuotepakkaukset ovat saaneet aivan uuden ilmeen.

Italialainen Naturalmente on biodynaaminen ja orgaaninen tuotesarja, joka perustuu puhtaisiin kasvipohjaisiin öljyihin ja uutteisiin. Kasvit on aina viljelty ja uutteet tuotettu käyttäen orgaanisia, biodynaamisia ja välittömiä viljelymuotoja.

 

Naturalmente on valmistajana sitoutunut myös uusiutuvan energian käyttöön. Tehtaan käyttämä sähkö tuotetaan joko Tuscanin alueella sijaitsevalla Lardarellon geotermisellä voimalalla tai saman alueen Pontederan tuulivoimalalla.
Useimmat Naturalmente BASIC sarjan tuotteet on pakattu maissista valmistettuihin pulloihin, jotka voidaan kompostoida biojätteen kanssa. Uusittu ilme pakkauksissa kertoo yhä enemmän tuotesarjan luonnonmukaisuudesta.

 

Uudistunut ilme tuotepakkauksissa
 
 
Uudistunut ilme BASIC sarjan tuotepakkauksissa

Naturalmente tuotteet ovat saaneet suurta huomiota kansainvälisessä mediassa sekä kirjoituksissa. Palaute onkin ollut käyttäjien puolesta erinomaista ja monet ovat ihastuneet tuotesarjaan ikiajoiksi.

 

 

BEAUTY-SHORTLIST-LOGO-HEADER-20143

 

100% puhtaat eteeriset öljyt luomuviljelmiltä ja petrokemiallisten aineisosien täydellinen puuttuminen ainesosaluettelosta herättääkin kysymyksen miksi kosmetiikkaa pitäisi yleensä edes valmistaa muista kuin kasvipohjaisista ainesosista. Toimivuudeltaan Naturalmente ei todellakaan jää jälkeen muista perinteisistä tuotesarjoista. Naturalmente tuokin aivan uuden ja raikkaan tuulahduksen kosmetiikan maailmaan.

 

 

spapercapelli_naturalmente_icon

 

Naturalmente tuotesarjaan kuuluu kaikenkaikkiaan:
• Kasvojen ja ihonhoitotuotteet sekä aurinkotuotteet
• Meikit
• Hiustenhoitotuotteet ja hiusvärit
• Omat tuotesarjat vauvoille ja miehille

 

Naturalmente tuotesarjan omat verkkosivut löydät tämän linkin kautta

 

SORRY, NO PETROL !

Luonnollista kosmetiikkaa • Made in Italy

 

naturalmente_kauneudenverkkokauppa_skygroup_skytukku_luonnollista_kosmetiikkaa_luomu_kosmettiikka