Moni on varmaan jo huomannutkin - upeat Cuccio Colour Veneer geelilakat ovat saapuneet Kauneudenverkkokauppaan!

 

Veneer geelilakat löydät ihanina Match Makers pakkauksina, joiden kääröissä on Veneer geelilakka ja Cuccio Colour kynsilakka täsmälleen samassa sävyssä.

Cuccio Colour Veneer on yksi maailman parhaista geelilakoista! Veneerit on kehitetty ammattilaisten avulla ammattikäyttöön. Huippulaadukas Veneer geelilakka kovettuu UV ja LED uunissa.

 

Nyt seuraa tiukkaa asiaa ja ihastelua Veneereistä:

Muutama pääpointti nostaa Veneer geelilakat ihan omaan sarjaansa.

Cuccio tunnetaan kynsilakkojensa monipuolisesta sävymaailmasta ja Match Makers tuo nämä sävyt myös geelilakkojen puolelle. Match Makers seteistä löydät varmasti itsellesi sopivan sävyn joka tilanteeseen!

 

Erinomainen levitettävyys ja upea joustava koostumus tekevät Veneerin käytöstä miellyttävää. Veneer levittyy kynnelle täydellisen tasaisesti ja sen koostumus on todella helppo käyttää.

Lisänä vielä Veneer sarjan tekniset tuotteet, jotka painivat ihan omassa sarjassaan. Huippulaadukkailla teknisillä tuotteilla varmistat geelilakkauksen pysyvyyden. Kun huolehtii ohjeiden mukaisesta pohjustuksesta ja viimeistelee TOP päällyslakalla, voi olla varma, ettei Veneer lohkeile itsestään kynneltä. Yleensä ehdin itse jopa kyllästyä kynsillä olevaan sävyyn ennen geelilakan kulumista! Tiedän, todellinen ongelma ;)

 

Kurkkaa tuotelistaus kirjoituksen lopusta!

 

 

 

Mikä ihmeen Match Makers?

Match Makers setin ihana idea on siinä, että saat lempparivärisi geelilakkana ja kynsilakkana. Aina ei ole aikaa ja kärsivällisyyttä geelilakan kanssa, silloin voit huoletta sipaista upean värin kynsilakalla! Tai jos kyntesi ovat jo kasvaneet hieman etkä ehdi korjaamaan tilannetta uudella Veneer kerroksella, tadaa pikakorjaus hoituu taas kynsilakan avulla!

Match Makers sävyt ovat todellakin tehty juhlimaan VÄRIÄ - Match made in heaven ♥

 

Yksi varoituksen sana täytyy taas muistaa sanoa, näihin on todella helppo jäädä koukkuun! Yhtäkkiä huomaat hyllystäsi löytyvän vain Veneer geelilakkoja, hups!

Monet ovat rakastuneet juuri vahvaan pigmenttiin, joustavaan koostumukseen ja käsittämättömän kestävään ja kiiltävään lopputulokseen!

 

Pikakäyttöopas:

Veneer geelilakan kanssa kannattaa muistaa, että vähemmän on enemmän. Saat kestävämmän lopputuloksen, kunhan maltat levittää jokaisen vaiheen ohuina kerroksina. Äläkä fuskaa kynsien pohjustuksesta, huolellinen alustus ja pohjustus takaa kestävän lopputuloksen! ;)

Siisti kynsinauhojen alue ja puhdista kynsi. Poista kiilto kynnen pinnasta hiontapalkilla ja viilaa kynnen kärki kauniiksi. Puhdista pöly kynneltä.

1. Valmistele kynnen pinta käyttäen #1 PREP pohjustusainetta. Anna kuivua vapaasti.

2. Levitä #2 FUSE alustusaine kaikkiin kynsiin ja anna kuivua.

3. Levitä #3 BASE alusgeeliä yksi käsi kerrallaan. Koveta LED-uunissa 30 sekuntia tai UV-uunissa 2 minuuttia.

4. Nyt pääset lakkaamaan värin kynsille. Sekoita väri huolellisesti sekoitustikulla. Levitä ensimmäinen kerros valitsemaasi väriä. Huomaa, että ensimmäinen kerros ei ole lopullinen väri. Toinen kerros tuo todellisen värin esille, joten älä tee kerroksesta liian paksua. Koveta väri LED-uunissa 30 sekuntia tai UV-uunissa 2 minuuttia. Toista sama toiseen käteen ja koveta. Levitä vielä toinen kerros väriä yhteen käteen kerrallaan ja koveta.

5. Viimeistele päällyslakalla, levitä ohut kerros #5 TOP päällyslakkaa yksi käsi kerrallaan ja koveta 30 sekuntia LED-uunissa tai 2 minuuttia UV-uunissa.

6. Poista lopuksi tahmea pinta #6 Cleanser viimeistelynesteellä. Käytä yhtä puhdistuslappua vain yhteen kynteen. Jos käytät samaa lappua, siirrät vain tahmean pinnan kynnestä toiseen. Huolellinen viimeistely jättää upean kiiltävän pinnan, joka kestää siihen saakka, kunnes lakka poistetaan.

7. Levitä vielä viimeisenä askeleena kynsinauhaöljy kaikkiin sormiin ja hiero kunnes öljy on imeytynyt.

 

 

 

 

 

 

 

Tuotteet:

Veneer geelilakat
Tekniset tuotteet
5 - TOP päällyslakka
Cuticle Oil kynsinauhaöljy