Kääk - pipotukka ja sähköisyys, mikä avuksi?

Jääkylmä tuuli, kuiva lämmitetty huoneilma ja paksut pipot rasittavat päänahkaa ja hiuksia. Kuiva ilma suorastaan imee hiuksilta kaiken ylimääräisen kosteuden. Kuivat hiukset myös leijailevat herkästi sähköisinä, paksut kaulahuivit ja pipot usein vielä pahentavat ongelmaa. Sähköiset hiukset sojottavat, tarttuvat vaatteisiin ja kasvoille, sekä takkuuntuvat helposti.

Kylmällä kannattaakin hoitaa hiuksia enemmän kuin normaalisti. Tasapainoiset, hyvinvoivat hiukset eivät sähköisty tai takkuunnu yhtä herkästi.

 

Näillä neljällä vinkillä pidät hiuksesi upeina läpi talven:

 

1. Kosteuta

Hemmottele hiuksiasi ja päänahkaasi kosteuttavilla ja hoitavilla tuotteilla. Muista kosteuttava shampoo ja hoitoaine jo pesuvaiheessa. Viimeistele kosteutus ja poista sähköisyys lopullisesti hiusseerumilla tai hoitosuihkeella.

 

2. Viimeistele hoito hiuksiin jätettävillä tuotteilla

Hiuksiin jätettävät tuotteet eivät ainoastaan hoida hiuksia, vaan myös muodostavat ohuen kalvon hiusten ympärille ja suojaavat niitä talvi-ilmalta. Vinkki erityisesti pipotukkaa vastaan - jälleenrakentavat, suojaavat ja kevyttä rakennetta antavat hoitosuihkeet estävät takkuuntumista ja hiusten lässähtämistä.

 

 

 

 

3. Muotoile pipokampaus

Kieputa hiukset nutturalle tai letitä. Pue pehmeä luonnonkuituinen pipo kampauksen päälle ja avaa tukka vasta sisällä. Näin hiuksesi eivät lässähdä pipon alla. Myös suihkaus kuivashampoota poistaa pipon hautoman lookin hiuksiltasi!

 

4. Muista lämpösuoja

Talvella hiukset ovat muutenkin kovan rasituksen kohteena, joten on erityisen tärkeää huolehtia niiden suojaamisesta. Käytä lämpösuojaa jos suoristat, kiharrat tai föönaat hiuksiasi kovalla lämmöllä.

 

 

 

Psst.

Kokeile ensiapuna tätä kosteuttavaa muotoiluvoidetta, joka pehmittää hiukset välittömästi ja poistaa sähköisyyden. Bonuksena kaiken muun ihanan lisäksi tämä muotoiluvoide on kasvipohjaista luonnonkosmetiikkaa ♥

Angelica & Juniper Smoothing Solution tasoittava voide

 

 

Tuotevinkit kuivuuden ja pipotukan selättämiseksi:

Fennel & Geranium kosteuttava shampoo
Arganikare Beautifying Fine Hair shampoo 
Elements Moisturizing Mask syväkosteuttava naamio
Seliar Argan Nourishing naamio

Tonico Spray Daily Conditioner jälleenrakentava hiusvesi
Angelica & Juniper Smoothing Solution tasoittava voide 
Hi-T Security tehokas lämpösuoja
Chamomile & Aloe Spray Tonic hoitosuihke ja lämpösuoja