Kaikki blondit voivat varmasti samaistua tähän fiilikseen — Hiuksesi hehkuvat kirkkaina kampaamokäynnin jälkeen, mutta väri alkaa tuntua haalealta ja tunkkaiselta jonkin ajan kuluttua.

Varmaankin olet miettinyt miten saisit vaaleat kutrisi pysymään hehkuvina mahdollisimman pitkään.

Hiusten sävy, erityisesti värjättyjen hiusten sävy, altistuu sävymuutoksille. Esimerkiksi hiusten pesu, uimavesi ja UV-säteily vaikuttavat hiusten sävyyn. Lisäksi värjättyjen hiusten taustalta alkaa helposti kuultaa hiusten luonnollinen väripigmentti. Mikä siis neuvoksi? Kukkaro ja aikataulut eivät aina anna myöten kampaajalla juoksemiseen.

 

 

 

Pelastukseksi tähän löytyy violetti- / hopeashampoot.

Violettishampoot on kehitetty ylläpitämään hehkuvaa, puhdasta sävyä kampaamokäyntien välillä. Kukapa ei haluaisi löytää keinoa pidentää kampaamokäyntien väliä ainakin välillä? Jatka lukemista jos haluat tietää mitä taikoja violettishampoo tekee hiuksillesi, ja kuinka se toimii.

 

 

 

Kuinka violettishampoo toimii?

Violettishampoo korjaa ja taittaa keltaisuutta hiuksista jättäen puhtaamman blondin sävyn. Koko homma perustuu vastaväreihin, nämä taiat on siis opittu jo eskarissa ;)

Klassinen väriympyrä auttaa ymmärtämään kuinka sävyä korjaavat tuotteet toimivat. Kuten kuvasta näkyy violetti ja keltainen ovat ympyrän vastakkaisilla puolilla, joten violetti "hiljentää" eli taittaa keltaisen värin pois.

Samaan tapaan kuvasta voidaan huomata kuinka siirtyessä sinisen suuntaan vastaväri liukuu selkeästi oranssin suuntaan.

Siniset shampoot ovat uudempi lisä markkinoille. Kosmetiikka-alalla on huomattu, että pelkkä puhdas violetti ei ole se paras ratkaisu kaikkiin sävyongelmiin.

Joten mikäli omat hiuksesi kaipaavat raikastusta, ota hetki aikaa ja pohdi onko korjattava sävy enemmän kirkas keltainen vai lämmin oranssi. Tee valintasi sen perusteella. Mitä selkeämmän vastavärin löydät taittamaan ei toivottua sävyä, sen tehokkaampi ja puhtaampi lopputulos!

 

 

Kenelle violettishampoo sopii?

 

Violetti ja sininen anti-yellow shampoo sopii vaalennetuille ja luonnostaan vaaleille hiuksille. Sävyä korjaavat tuotteet raikastavat hiusvärin ja auttavat pitämään hiukset kiiltävinä ja kirkkaina. Ruskeilla hiuksilla sävyshampoo ei vaikuta, koska pohjaväri on liian tumma, että vaikutus tulisi näkyville. Kuitenkin mikäli ruskeilla kutreillasi on vaaleita raitoja, voit ylläpitää niiden sävyn hehkuvana käyttämällä sävytettyä shampoota aina silloin tällöin.

Vielä loppuun yllättävä vinkki: Voimakkaat violettishampoot toimivat erityisen hyvin myös mustilla hiuksilla! Violetti pigmentti ei aiheuta sävymuutosta, mutta tuo upean kiillon mustille hiuksille.

 

 

Mitäs nyt ?

Oletko valmis heittämään hyvästit huonoille hiuspäiville?

Valikoi väriympyrän mukaisesti hiusvärillesi sopiva vastaväri ja raikasta väriä  pesemällä hiukset 1-2 kertaa viikossa sävyä korjaavalla shampoolla. Tsekkaa myös pigmenttihoitoaineet - tehosta pigmenttien vaikutusta, kosteuta hiusrunkoa ja paranna kiiltoa!

 

 

Tässä omat suosikkimme aiheeseen liittyen:

Inebrya No-Yellow violettishampoo -> Super intensiivinen violettishampoo, tulee samalta tehtaalta kuin legendaarinen Fanola shampoo. Kokeile niin huomaat tehon!

Uutuus Inebrya No-Yellow Light Blue shampoo -> Erityisesti kehitetty korjaamaan oransseja vivahteita.

Sävyjä korjaavat hoitoaineet -> Hoitavat, kosteuttavat ja raikastavat hiusten värin.