Uudet ihanat Byotea jalkatuotteet ovat saapuneet!

Valikoimasta löydät kolme erilaista pehmeää jalkavoidetta, tehokkaan kuivia jalkoja pehmittävän kuorinnan ja SUPER raikkaan deodoranttisuihkeen jaloille.

 

Anti-Fatigue Foot Cream - kosteuttava ja elvyttävä voide

Virkistävä voide on erityisesti kehitetty väsyneille ja rasittuneille jaloille. Tehokkaasti kosteuttava ja rauhoittava vaikutus tasapainottaa ihon toimintoja, poistaa punoitusta ja ärtyneisyyttä, sekä suojaa jalkojen ihoa. Ihana perusvoide päivittäiseen jalkojen kosteuttamiseen.

Cream for Cracked Heels - syväkosteuttava ja pehmittävä voide

Erityinen tehokosteuttava voide äärimmäisen kuivalle ja halkeilevalle iholle. Ravitsee, kosteuttaa ja korjaa ihoa, sekä edistää ihon uusiutumisprosessia. Paksu, uskomattoman tehokas voide syväkosteuttaa ja raikastaa ihoa. Täydellinen koppuraisten jalkojen pehmittämiseen.

Relaxing Cool Effect Gel - viilentävä ja rentouttava voide

Erityinen rentouttava ja viilentävä geeli jaloille. Raikas geeli poistaa nestettä ja viilentää raskaita turvonneita jalkoja. Sisältää virkistäviä ja vahvistavia eteerisiä öljyjä. Ihanteellinen virkistämään väsyneitä jalkoja ja kuumottavaa ihoa. Erinomainen virkistämään oloa kuumina kesäpäivinä, kokeile myös matkustamisen väsyttämille jaloille.

 

Foot Smoothing Scrub kuorinta pehmittää koppuraiset ja kuivat jalkapohjat hetkessä. Ylellinen kuorintavoide poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa edistäen ihon luonnollista uusiutumista.

Toimii tehokuurina jopa vaikeisiin kovettumiin!

 

Foot Deodorant and Hygienizer Spray viilentävä antiperspirantti pitää jalat kuivina ja raikkaina. Ensikesän takuuvarma hitti Foot Deodorant and Hygienizer suihkedeodorantti pitää jalat raikkaina varmasti!

Antiperspiranttinen vaikutus vähentää jalkojen hikoilua, antibakteerinen koostumus. Aikaansaa raikkaan ja energisen olon jalkoihin.

 

 

 

 

Ihanat jalkatuotteet kuuluvat erottamattomasti sandaalikauteen. Näiden kanssa ei millään malttaisi odottaa kesää!

 

Tätä tehokuuria voit kokeilla vaikka heti, toista joka toinen päivä viikon - kahden viikon ajan.

 

Hoida koppuraiset, kuivat jalkapohjat pehmeiksi:

Kuori jalat huolellisesti Smoothing Scrub kuorinnalla. Keskity hieromaan kuorintavoidetta erityisesti kaikista kuivimpiin ja karheimpiin kohtiin. Huuhtele ja kuivaa jalat.

Levitä runsas määrä Cream for Cracked Heels jalkavoidetta jalkapohjiin ja hiero perusteellisesti kunnes paksu voide on kokonaan imeytynyt.

Voit myös antaa voiteen vaikuttaa jaloilla yön yli, levitä voide jaloille juuri ennen sänkyyn menoa ja pue sukat päälle.