Kesä alkaa pikkuhiljaa kolkuttelemaan ovella - on aika varautua laadukkailla aurinkosuojilla!

Panosta ihotyypillesi sopiviin suojakertoimiin ja nauti auringosta turvallisesti. Aurinkovoiteissa kannattaa panostaa laatuun ja riittäviin suojakertoimiin. Ihon palaminen on aina riski!

Klikkaa tästä ostoksille >>

Muista myös panostaa hiusten hoitoon, kesäauringossa vaalentuvat hiukset kuivuvat herkästi auringon vaikutuksesta. Kurkkaa täsmätuotteet hiuksille postauksen lopusta!

 

Haluamme esitellä upeat aurinkotuotteemme! Lue tästä lyhyet esittelyt ihanista aurinkotuotesarjoista:

Byotea SunTastic -  tehokasta suojaa ja kosteutusta iholle; hellävaraiset tuotteet soveltuvat kasvoille ja vartalolle.

Vedenkestävät, kevyet koostumukset imeytyvät nopeasti jättämättä tahmaista oloa iholle, SunTastic takaa tehokkaan suojan UVA ja UVB säteilyä vastaan. Täydellinen tuotesarja heille jotka rakastavat intensiivistä, kaunista rusketusta. Byotea pitää ihostasi huolta myös auringossa.

Saatavilla myös huippukätevät 30 ml minipakkaukset!

 

 

Naturalmente Sun Protection - kasvipohjaista suojaa kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Naturalmenten kasvipohjaiset aurinkotuotteet kesän parhaimpiin hetkiin, suojaamaan ja hoitamaan kasvoja, vartaloa ja hiuksia. Erityiset kasvi- ja kukkauutteet, sekä öljyt hoitavat ja suojaavat ihoa ja hiuksia auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Kamomilla, aloe ja oliiviöljy ravitsevat tehokkaasti palauttaen ihon luonnollisen tasapainon, sekä vahvistavat sen luontaista suojaa.

 

 

 

 

 

 

Vagheggi Sun - monipuolinen valikoima ylellisiä aurinkotuotteita jokaiseen hetkeen; kasvoille ja vartalolle.

Upeat öljyt ja voiteet suojaavat ja hoitavat ihoasi auringonoton aikana.

Vagheggi Sun tuotesarjasta löydät ihanat koostumukset jokaiseen käyttötarkoitukseen, valitse ravitseva ja hoitava voide, silkkinen öljy tai vedenkestävä ja nopeasti imeytyvä mikroemulsio. Löydä uusi suosikkisi rannalle, urheiluun ja kaupungille!

 

 

 

 

 

 

 

Täältä löydät tehokkaat täsmätuotteet hiusten hellimiseen kesällä! Pidä hiuksistasi huolta ja vältä ylimääräinen haalistuminen, sekä hiusten kuivuminen.

Shampoot >>

Kosteuttavat ja elvyttävät shampoot tasapainottavat hiuksia, sekä auttava torjumaan auringon haittavaikutuksia hiuksilla.

Hoitoaineet >>

Intensiivisesti kosteuttavat koostumukset ravitsevat ja elvyttävät hiuksia. Syväkosteuttava vaikutus korjaa auringon rasittamia hiuksia ja palauttaa luonnollista elinvoimaa.

Hiusten aurinkosuojat  >>

Suojaa ja korjaa hiuksia auringon vaikutuksilta. Ideaalinen käytettäväksi ennen auringonottoa ja sen aikana.