Korkealaatuiset italialaiset So Cap pidennykset kauniisiin, kestäviin hiustenpidennyksiin. So Cap on 1970- luvulla perustettu italialainen yritys, joka on erikoistunut hiustenpidennysten ja peruukkien valmistukseen. Kaikki pidennykset punotaan Italiassa.

 

 

REMY_eiREMY_hiukset

Remy-käsitelty hius

Italialaiset So Cap hiustenpidennykset on valmistettu ensiluokkaisesta REMY- käsitellystä   hiuksesta.

REMY- hiustenpidennysten hiukset noudattavat luonnollista kasvusuuntaa, joka suojaa   hiussuomuja ja takaa parhaan mahdollisen laadun pidennyksille. REMY- hiukset kestävät   harjausta ja käsittelyä takkuuntumatta.

Varmista pidennyshiusten laatu aina ennen asettamista. Käytä vain REMY- käsiteltyä hiusta pidennyksiin. Jos hiustenpidennyksissä on mukana väärinpäin olevia hiuksia voit verrata harjausta jopa tupeeraamiseen. Hius suoristuu vain harjaamalla hiussuomun suuntaisesti alaspäin.

 

 

so_cap_kiinnitykset

So Cap pidennyksiä on saatavilla useilla kiinnitysmekanismeilla. Kestävät sinetti, teippi- ja nauhapidennykset sekä helposti kiinnitettävät ja irroitettavat klipsipidennykset ovat kaikki 100% aitoa ihmisen REMY-käsiteltyä hiusta. Useista saatavilla olevista kiinnitystavoista voit valita tarkoitukseesi sopivan mallin.

 

 

So_cap_colors

 

So Cap tarjoaa laajan valikoiman kokoja sekä värejä täydellisen tuuheisiin ja pitkiin hiuksiin.

Valitse suosikkisi ihanista ruskean ja vaalean eri sävyistä tai hulluttele upeilla fantasia-väreillä. Pehmeillä fantasiäsävyillä luot trendikkäät pitkät pastellihiukset!

SHE by So Cap on Euroopan suurin erityisesti 100 % aitoon ihmisen hiukseen keskittynyt hiustenpidennysten valmistaja. Kaikki SHE by So Cap pidennykset ovat 100% aitoa REMY-käsiteltyä hiusta. REMY-hius ehkäisee takkuuntumista ja pysyy helposti kammattavana.

 

 


 

Pidennyksien hoitaminen

Hiustenpidennyksien huolellinen hoitaminen on kestävien ja kauniiden hiusten salaisuus. So Cap on kehittänyt erityisen hiustenhoitosarjan pidennyksille. Tehokkaasti ravitsevat ja syväkosteuttavat 4U Hair Care shampoo, hiusnaamio ja jälleenrakentava suihke takaavat vahvat ja elinvoimaiset hiukset. 4U tuotesarja perustuu suojaaviin ja kosteutta sitoviin ainesosiin, jotka ylläpitävät luonnollista kosteustasapainoa ja jättävät hiukset loistavan kiiltäviksi ja pehmeiksi.

Pidennysten hoidossa on otettava myös huomioon hellävarainen harjaaminen. Käytä pidennyksille vain erityisiä hellävaraisia pidennysharjoja. Pidennysharjat selvittävät hiukset tehokkaasti ja hellävaraisesti, eivätkä rasita pidennyshiusten kiinnityskohtia.

so_cap_banner

 

Ihana hoito-ohjelma pidennyshiuksille

Harjaa hiukset suoriksi ennen pesemistä. Kastele hiukset ja levitä 4U Hair Care shampoo varovasti hiuksille ja hiuspohjaan. Älä hiero shampoota pidennysten kiinnityskohtiin. Huuhtele hiukste ja puristele ylimääräinen vesi pois. Levitä 4U Hair Care naamio pituuksille ja latvoille, vältä hoitoaineen levittämistä kiinnityskohtiin. Anna naamion vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Kuivaa hiukset hellävaraisesti puristellen. Älä hankaa tai vedä hiuksia. Suihkuta vielä lopuksi 4U Hair Care hoitosuihketta tasaisesti kosteille hiuksille.

Anna hiusten kuivua luonnollisesti tai kuivaa hiustenkuivaajalla. Harjaa kuivat hiukset hellävaraisella pidennysharjalla. Suosi kosteuttavia ja suojaavia muotoilutuotteita sekä hellävaraisia hiuslenkkejä. Kokeile ihania invisibobble ponnareita! Harjaa hiukset heti takkujen ilmestyessä.

Harjaa hiukset ennen nukkumaan menoa ja huolehdi latvojen kosteutuksesta. Suihkauta kevyesti 4U Hair Care jälleenrakentavaa suihketta tai levitä muutama tippa hiusöljyä, esimerkiksi Arganikare Miracle Oil seerumia. Letitä hiukset kevyesti vielä viimeisenä ennen nukkumaan menoa.

Vältä hiusten turhaa pesemistä.

so_cap_extensions_pidennykset_laineet