Kesän jälkeen tuntuu ihanalta palata tuttujen kauneusrutiinien keskelle. Ota arki vastaan kauniina ja hehkuvana - helli hiukset ja iho hehkuviksi kesän paahteen jälkeen.

 

Hoida hiuksiasi ravitsevalla ja syväkosteuttavalla tehokuurilla

Kesällä aurinko ja merivesi kuivattavat ja haalistavat hiuksia, sekä jättävät ne helposti karhean tuntuisiksi. Valitse viikkorutiiniisi täyteläinen syväkosteuttava, ravitseva ja pehmittävä hoitonaamio, joka palauttaa hiuksillesi luontaisen kosteustasapainon ja pehmeyden.

 

Näillä saat takuuvarmasti pehmeät ja elinvoimaiset hiukset:

Inebrya Ice Cream Pro-Age Argan shampoo ja hoitonaamio
Echosline Seliar Luxury shampoo ja hoitonaamio

 

Auringon haalistamat hiukset virkistyvät hellävaraisella pigmenttipesulla ja pehmeällä pigmenttihoitoaineella. Piristä hiusvärisi ja palauta intensiivinen hehku hiuksillesi. Pigmenttituotteiden avulla voit kontrolloida hiusvärin sävyä, sekä ehkäistä värin haalistumista.

Pigmenttishampoot
Pigmenttihoitoaineet

Kokeile Naturalmenten ylellisiä kasvipohjaisia Colour Defence tuotteita - Colour Defence shampoot ja hoitoaineet ylläpitävät hiusvärin sekä korjaavat ja kosteuttavat hiuksia.

Täydellistä ensiapua auringon rasittamille hiuksille!! ♥

 

 

 

 

 

 

 


 

Kesän jäljiltä on ihana palata takaisin ihonhoidon pariin

Kirkasta, heleytä ja kosteuta - ihonhoidon tehokuuri hehkuvan ja kauniin ihon puolesta.

Ota haltuun ihonhoidon perusrutiinit:

• puhdistus,
• kasvovesi ja
• kosteutus

Puhdistus poistaa iholta epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan, kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistelee ihon kosteutusta varten, kosteusvoide pitää huolta ihon kosteustasapainosta. Huolehdi myös ihon säännöllisestä kuorinnasta hehkun säilyttämiseksi. Valitse perusrutiiniisi ihotyypillesi sopivat tuotteet. Kokeile myös seerumia ja naamioita tehokkaampiin tuloksiin.

 

 

 

Kesän jälkeen on aika huolehtia ihon heleydestä uudistavilla ja kirkastavilla tuotteilla. Ota tästä vinkit talteen hehkun palauttamiseen:

1. Aloita hoito kuorimalla iho Byotean Active Micro-Pearls kasvokuorinnalla, kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja tehostaa seuraavien hoitotuotteiden vaikutusta.

 

2. Jatka ihon puhdistusta uudistavalla Byotean Glycolic Acid Hydrating & Stimulating puhdistusvaahdolla, joka elvyttää, tasoittaa ja auttaa ihoa uusiutumaan. Viimeistele puhdistus aktiivisella ja mineraalirikkaalla Vagheggi Lime Zinc + Orange kasvovedellä.

 

3. Lisää halutessasi myös uudistava kasvonaamio, kokeile tehokasta Byotea Glycolic Acid Regenerating kasvonaamiota.

 

4. Tehosta kirkastavaa ja heleyttävää vaikutusta tiiviillä seerumilla. Seerumit sisältävät runsaasti hoitavia ainesosia ja boostaavat ihonhoitoa tehokkailla tuloksilla.

Valitse kirkastavien ja heleyttävien seerumeiden joukosta oma suosikkisi:

Vagheggi White Moon Brightening Concentrate tiivisteseerumi
Naturalmente Brightening Treatment Illuminating Serum seerumi
Vagheggi Intense Illuminating Face Serum kirkastava seerumi

 

5. Viimeistele hoito raikkaalla kasvovoiteella. Valitse virkistävä ja jälleenrakentava Byotea Glycolic Acid Revitalizing kasvovoide tai voimakkaasti antioksidanttinen kirkastava Naturalmente Brightening Treatment Antioxidant and Illuminating Cream kasvovoide tarpeittesi mukaan.